Op dinderdag 17 en vrijdag 18 september organiseerde d-teach haar eerste virtual summitNet voor de start van het nieuwe academische jaar, wilde d-teach docenten en academici graag een hart onder de riem steken door hen via een virtual summit tips & tricks voor afstandsonderwijs aan te reiken. Daarnaast wilde d-teach ook mensen inspireren door experts aan het woord te laten en good practices te delen.  

De virtual summit was een fijne mix tussen interne en externe sprekers, elk men hun expertise vanuit verschillende universiteiten en hogescholen van Vlaanderen. Daarnaast zorgde d-teach voor een programma dat inspeelt op de digitale noden op zowel op micro-, meso- als macro-niveau, zodat niemand op z’n honger bleef zitten.  

De virtual summit was een succes, want we konden rekenen op meer dan 300  deelnemers, niet alleen uit het hoger onderwijs, maar ook uit het secundair onderwijs, de onderwijsverstrekkers (koepels), en andere educatieve organisaties! Bedankt aan de sprekers en deelnemers voor hun enthousiasme!  

 

Meer info?
Contacteer me via lieselot.declercq@d-teach.com.
Graag tot binnenkort!