dteach is als partner betrokken bij het Europees Horizon 2020 CIRMET projectCIRMET is een consortium van 15 industriële en academische partners uit 6 verschillende Europese landen. Samen ontwerpen, ontwikkelen en valideren ze innovatieve oplossingen voor energie- en materiaalrecuperatie in energie-intensieve industrieën. De projectpartners willen de achtergrondkennis en resultaten zo ruim mogelijk verspreiden via digitale leermodules. Deze modules moeten zowel studenten in deze vakgebieden, industriële actoren als het bredere publiek aanspreken. De projectpartners willen de modules ook kunnen inzetten voor diverse doeleinden, én de modules moeten zowel op zichzelf kunnen staan als inpasbaar zijn in andere systemen. 

Samen met de Universiteit Gent, de KU Leuven en de Universiteit van Mondragon (Spanje) is d-teach verantwoordelijk voor de disseminatie van het onderzoeksproject. d-teach is heel concreet verantwoordelijk voor de creatie van een online platform en de ontwikkeling van online leermaterialen om zowel het brede publiek, studenten, beleidsmensen als professionals te informeren over de projectresultaten van CIRMET 

 

Benieuwd? Houd dan zeker deze website in de gaten!  Klik hier als je meer over de ontwikkeling van de e-learning wilt weten!

Project lead:

Meer info?
Contacteer me via lieselot.declercq@d-teach.com.
Graag tot binnenkort!