Het Agentschap Integratie & Inburgering organiseert jaarlijks pedagogische studiedagen voor de leerkrachten Maatschappelijke Oriëntatie. Het Agentschap is ondertussen omwille van de coronacrisis naar afstandsleren overgeschakeld. Bij de leerkrachten draaien de meeste leernoden dan ook rond digitalisering van het leeraanbod. Het Agentschap Integratie & Inburgering wilde daarom de pedagogische studiedagen voor de leerkrachten ook online organiseren. En niet alleen qua vorm, maar ook qua inhoud werd gefocust op het online gebeuren: typische kenmerken, valkuilen en handige tips & tricks bij online lesgeven. 

d-teach online training werd ingeschakeld om strategisch advies te geven over de transformatie van offline naar online opleidingen. Daarnaast was d-teach ook aanwezig op de pedagogische studiedagen met een reeks praktische workshops, zodat alle leerkrachten met vele tips en tools aan de slag konden!  

“De workshops/webinars zijn heel positief ontvangen! Vooral door de opbouw vanuit de taxonomie van Bloom en de vele to the point voorbeelden van werkvormen en tools, is dit een kapstok waar we ons kader van digitale didactiek verder op gaan bouwen. ” (Ester De Hauwere)

Team lead:

 

 

Meer info?
Contacteer me via lieselot.declercq@d-teach.com.
Graag tot binnenkort!