D-TEACH

D-teach is gestart vanuit een initiatief van pedagogen aan de Universiteit Gent. D-teach is ondertussen uitgegroeid tot een internationale 100% online school in België. Met een team van online pedagogen, leraren en logopedisten geeft d-teach al meer dan tien jaar online les aan kinderen, jongeren en volwassenen, in binnen- en vooral buitenland.

Vanuit die praktijkervaring en de samenwerking met de academische wereld is d-teach ook uitgegroeid tot een expertisecentrum in online training. D-teach helpt zo organisaties bij de transitie van offline naar blended en online leren. D-teach doet dit heel concreet door het geven van online opleidingen, het ontwikkelen van online cursussen en het geven van advies over afstandsonderwijs en online opleiden. De focus ligt daarbij altijd op online didactiek en interactief, motiverend online opleiden.

WE WERKEN OP MAAT

D-teach werkt in heel verschillende contexten en met heel verschillende doelgroepen (instapniveau, digitale skills, leertempo en -cultuur, enz.). Eén blijver: de mens. We starten altijd bij de precieze vragen en verwachtingen van jouw bedrijf of organisatie en van jouw mensen. Van daaruit leggen we dan de perfecte puzzel, met een variatie van werkvormen en tools, en vooral met de variatie van profielen in ons d-teach team, van leraren over instructional designers tot pedagogen.

MENS + TECHNOLOGIE

Technologie is ons middel. Mensen levenslang laten leren is ons doel. We zijn expert in online didactiek. We gaan op zoek naar die methodieken, frameworks en tools die van online leeromgevingen succesvolle leeromgevingen maken. Kernwoord is interactie: mensen laten interageren en van elkaar leren. Dat zorgt meteen voor extra motivatie. Onze online leeromgevingen laten niemand onverschillig, want ze vertrekken altijd vanuit de lerende.

WE ZIJN FUTURE-PROOF

We leren niet alleen anderen om leergierig te zijn, we zijn het zelf ook. We houden een vinger aan de pols van de nieuwste leermethodieken en leertechnologieën. Zo nemen we al jaren deel aan internationale onderzoeksprojecten en hebben we zelf een doctoraatsonderzoeker in huis. Het d-teach team is ook bewust multidisciplinair samengesteld zodat we een doorgedreven expertise hebben én houden in zowel didactiek als technologie.

Benieuwd naar meer?

Meer info

Nieuwsbrief