Op 28 oktober was d-teach aanwezig op Sett Connect, de online versie van SettSett is een jaarlijkse onderwijsbeurs in Vlaanderen waarbij modern en innovatief onderwijs centraal staat. Tijdens deze eerste digitale Sett Connect mocht d-teach natuurlijk niet ontbreken!  

Founder Lieselot Declercq

Leraren zullen niet worden vervangen door digitalisering. Maar leraren met digitale vaardigheden zullen wel leraren zonder digitale vaardigheden vervangen”  

Collega Lieselot werd gevraagd om een keynote te geven in verband met het pedagogisch raamwerk voor kwalitatief en duurzaam online onderwijs dat d-teach ontwikkelde. Dit raamwerk werd samen met Griffith University in Australië ontwikkeld en is wetenschappelijk onderbouwd door leertheorieën en kwalitatieve data van interviews met online leraren. dteach kreeg hiervoor steun van VLAIO, het Vlaams Agentschap van Innovatie en Ondernemen. We hopen dat we met dit raamwerk alle leerkrachten in het Vlaamse en internationale onderwijs kunnen inspireren. We kunnen ook uw organisatie helpen met het uitbouwen van een leervisie – contacteer ons gerust. 

Hans Defour – Founder KlasCement

“Vervang jezelf door hetzelfde exemplaar met meer digitale vaardigheden!”