Op 15 januari was d-teach aanwezig op de ICT-onderwijsmarkt, hét online alternatief voor de ICT-praktijkdag, georganiseerd door Hans De Four. Binnen deze fijne, innovatieve en natuurlijk digitale setting, was ook d-teach aanwezig met een virtuele stand om informatie te geven over onze digitale opleidingen rond online didactiek. Gezien de snelle nooddigitalisering in het Vlaamse onderwijs en de digitale versnellingen die in het onderwijs worden doorgevoerd, kon d-teach op heel wat geïnteresseerden rekenen die op zoek zijn naar kwalitatieve en duurzame professionalisering inzake digitaal (synchrone, asynchrone, blended en hybride) vaardigheden. Daarnaast was er ook heel wat interesse voor onze online community Distance Teaching Tips, een lerend netwerk waar leerkrachten met elkaar in contact kunnen komen en tips & tricks kunnen uitwisselen rond afstandsonderwijs.  

De ICT-onderwijsmarkt was natuurlijk voor d-teach ook het moment bij uitstek om nieuwe trends te ontdekken en om in contact te komen met like-minded personen, die net als wij een grote passie hebben voor online leren. Daarnaast was het de uitgelezen kans om met leerkrachten in gesprek te gaan en hun specifieke noden en verzuchtingen te detecteren, zodat we hier verder op in kunnen spelen tijdens onze trainingen.  

Uiteraard was ook onze Power(Point) woman Joke van de partij! Met haar sessie rond hacks voor PowerPoint toonde ze op hoe je op een gemakkelijke manier je online cursus vormen kan geven. De vele digitale AHA-momentjes en de fijne reacties achteraf geven duidelijk aan dat de sessie gesmaakt en goedgekeurd werd!  

Meer info?
Contacteer me via lieselot.declercq@d-teach.com.
Graag tot binnenkort!