Slide Slide Slide

Agoria

Online opleiding rond BIM, Building Information Model(ling)/Management

UITDAGER & UITDAGING

Agoria baant het pad voor alle technologisch geïnspireerde bedrijven in België die door de ontwikkeling en toepassing van technologische innovaties onze levenskwaliteit verhogen. Agoria doet dit onder meer door het bieden van inspiratie, netwerking, advies, opleiding, demonstraties en begeleiding. Een van de thema’s waar veel vragen rond leven in het werkveld is BIM: Building Information Model(ling)/Management. BIM is een methodiek om bouwprojecten via digitale bouwmodellen efficiënter en beter geïntegreerd te laten verlopen. Alle partijen in een bouwproject kunnen er baat bij hebben: van toeleveranciers tot projectontwikkelaars. Maar hoe ga je ermee op een goede manier aan de slag? Agoria wil hierop via een online opleiding een eerste afdoend antwoord bieden.

D-TEACH OPLOSSING

D-teach zorgt voor een effectief en interactief online verhaal met heel diverse leeractiviteiten. Op die manier spreekt de online opleiding het volledige spectrum van de doelgroep aan. Elke deelnemer, van kleine tot grote (industriële) speler, kan op zijn tempo en naar zijn eigen noden heel efficiënt kennis rond BIM opbouwen.

D-TEACH AANPAK

D-teach lijnt samen met Agoria de doelstellingen en inhoud af. Daarna ontwikkelt d-teach een Instructional Design plan. D-teach maakt vervolgens een storyboard met het interactieve verhaal, toetst dit af met Agoria, en vertaalt het in een gedetailleerd script en een passende look & feel. Tot slot ontwikkelt d-teach samen met ervaren externe partners de diverse leeractiviteiten via een auteurstool. In deze case zorgt Agoria zelf voor de technische integratie en implementatie.

RESULTAAT

D-teach zorgt voor een effectief, interactief online verhaal op maat van elke deelnemer. Op die manier kunnen zowel kleine toeleveranciers als grote projectontwikkelaars en industriële spelers hun kennis rond BIM opbouwen en die in de praktijk gaan toepassen.